program


Koncert i Helligåndskirken

Koncert i Helligåndskirken

Hvide Sande Masterclass er en international masterclass for unge klassiske pianister, violinister, bratschister, cellister og kammermusikere – på og over konservatorieniveau.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Dato for seneste arrangement: Torsdag, 22. September 2022 19:30

Velkommen til Hvide Sande Masterclass 2022

Carl Nielsen koncert.
Denne koncert er en særlig Carl Nielsen koncert, hvor nogle af hans værker opføres, samt et nykomponeret værk af Sofie Meyer med parafraser over temaer af Carl Nielsen uropføres. Vi vil gerne skabe et fokus på både de nulevende og forgangne danske komponister. Dette er både for at lade koncertgængere få oplevelsen af skønheden i den danske musikskat, men også for at lære de unge talenter fra hele verden, hvad dansk musikliv rummer.
Koncerten transmitteres på DR P2.

Børn og unge under 20 år er gratis adgang.

Aktuelt


Kom og lav økologiske sæber i forskellige former og farver. Tilsæt duft, glimmer og blomster og lav dine helt egne sæber. En hyggelig stund sammen med familie, venner og kollegaer. Ud over tilmeldingsgebyret på 75,00kr. koster kurset 120,00kr. Dette er betaling for materialer og betales på dagen. Mach deine eigene ökologische Seife, Seifen Kursus für Große und Kleine Erlebe eine gemütliche, HYGGE – STUNDE, mit deiner Familie, Freunden und Kollegen. Zusätzlich zur Anmeldegebühr von DKK 75,00. Der Kurs kostet DKK 120,00. Hierbei handelt es sich um eine Materialvergütung, die vor Ort bezahlt wird.

Vild natur i Nationalpark Vadehavet

Kom med på en skøn vandring i Ho Klitplantage og oplev den storslåede udsigt fra Ho Bjerge og videre til Sønderside, fiskerlejet der forsvandt på få timer i stormfloden i 1634, ”Den anden store manddrukning”

PÅ PLAKATEN


Westjysk Smag

• Historier om Westjysk Smag
• Hvordan vi sammensætter smage og hvorfor vi bruger vildgær.
• Rundvisning i…

Oplev Fynbomaleren Johannes Larsens Filsø, hvor han malede og gik på jagt. Vandreturen afsluttes med rundvisning og kaffe/kage i haven…

I Hvide Sande finder du noget af det bedste sildefiskeri i Danmark. Så godt, at silden hvert år sidst i…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

 

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.